Svi ponekada imamo i lepe i ružne emocije. Kada smo srećni često taj osećaj delimo sa najbližim osobama. A kada smo tužni, uplašeni, depresivni, besni, povlačimo se u sebe i taj osećaj ne delimo ni sa kim. Potreban nam je savet ili mišljenje nekoga ko je stručan da nam pomogne ali se ne usuđujemo ikoga da pitamo. Razlog znamo samo mi. Od danas na našem sajtu imate mogućnost da uz najveću diskreciju - uz šifru, postavite pitanje stručnjaku psihologu- psihoterapeutu i da pročitate odgovor. Koristeći šifru zadržavate potpuno pravo na diskreciju a stručan odgovor dobijete na našem sajtu u roku od 48h.Ukupno: 152
Juče: 95

Danas: 57


 PSIHOLOG RADMILA GRUJIČIĆ
psihopomoc2012@yahoo.com

Pratite nas na Facebook-u

Psiho centar Psihomedica
https://psiho-centar-psihomedica.business.site/


 

Polaganje prijemnog ispita na Filosofskom fakultetu u Beogradu
- grupa za psihologiju

Na prijemnom ispitu na grupi za psihologiju vrlo je velika konkurencija. Odprilike je 6 do 7 potencijalnih kadidata za jedno slobodno mesto. Nemojte da vas ova cinjenica obeshrabri. Neka vam ona bude motiv da preispitate svoju motivaciju i da se potom dobro pripremite za polaganje prijemnog ispita. Prijemni ispit se polaze u dva dana a tacnije i detaljinije infomrmacije mozete dobiti preko sajta samog fakulteta. Osim bodovanja uspeha iz srednje skole kadidati polazu testove:
- test znaja psihologije ( gradivo srednje skole).,
- test opste kulture i
- test inteligencije.
Na kraju se sabiraju osvojeni bodovi i formira se rang lista kadidata. Koliko ce se studenata primati u rangu redovnih a koliko vanrednih studenata odredjuje rukovodstvo samog fakulteta i ovaj broj se moze menjati od godine do godine.Za svaku narednu skolsku godinu ovaj broj se unapred utvrdjuje i zna . Postoje i neke privatne vise skole a mozda i privatni fakulteti na kojima se kao mogucnost nudi studiranje psihologije ali se vi unapred dobro raspitajte da li ta skola ili fakultet ima dozvolu i licencu za rad od resornog Ministarstva prosvete kako bi znali da li ce stecena diploma te skole biti validna i konkurentna pri zaposljavanju sa naglaskom na ovaj smer.

Autor teksta Radmila Grujicic- psiholog
Sva prava Zadržana Agencija 'Autentik'