Svi ponekada imamo i lepe i ružne emocije. Kada smo srećni često taj osećaj delimo sa najbližim osobama. A kada smo tužni, uplašeni, depresivni, besni, povlačimo se u sebe i taj osećaj ne delimo ni sa kim. Potreban nam je savet ili mišljenje nekoga ko je stručan da nam pomogne ali se ne usuđujemo ikoga da pitamo. Razlog znamo samo mi. Od danas na našem sajtu imate mogućnost da uz najveću diskreciju - uz šifru, postavite pitanje stručnjaku psihologu- psihoterapeutu i da pročitate odgovor. Koristeći šifru zadržavate potpuno pravo na diskreciju a stručan odgovor dobijete na našem sajtu u roku od 48h.Ukupno: 154
Juče: 95

Danas: 59


 

  

PSIHOLOG RADMILA GRUJIČIĆ
psihopomoc2012@yahoo.com

Pratite nas na Facebook-u

Psiho centar Psihomedica
https://psiho-centar-psihomedica.business.site/


Životna ravnoteža


Mir...tišina...harmonija; svi mi bismo željeli da živimo život koji se bazira na ovim pojmovima, ali na žalost, to nam ne polazi baš uvijek za rukom.Ponekad se osjećamo umorno i neraspoloženo, svijest nam vapi za opuštanjem i odmorom. Jesu li za to drugi krivi? Ne uvijek! Često je problem u nama samima, a ne izvan nas. Dovoljna je i najmanja nesuglasica da ponekad naš razum krene da sve preispituje u nedogled.Samo kada imamo unutrašnji mir možemo da crpimo iz vlastite energije, da budemo uravnoteženi, da dobro komuniciramo, da donosimo ispravne odluke i uživamo u životu.
Mi neprestano trčimo, čeka nas hiljadu stvari koje neodložno moramo da obavimo, život nam je haotičan i prepun žurbe.Sve su to uzroci koji utiču na izazivanje stresa kao i mnogi drugi. Za nekoga je uzrok stresa neuspjeh na poslu i karijari, razočarenje u ljubavi ili zdravstveni problemi.Često sopstveni razum stavljamo na nevjerovatne muke tako što se poistovjetimo sa nekim ubjeđenjima koja su zapravo, vrlo relativne prirode.A koji je rezultat?Umor i apsolutna potreba za odmorom.Odmor je neophodan za obnavljanje fizičke i mentalne snage, ali ljudskom biću, takođe, je potrebno obnavljanje duhovnih snaga.Slobodno vrijeme nam pomaže da ojačamo društvene ili porodične odnose i omogućava nam promjenu ritma i zaboravljanje svakodnevnih problema.

Ljudi zaboravljaju da je sreća u njima u svakom momentu, da postoji nešto što samo oni mogu da pruže svijetu!Sve što treba da uradimo je da otkrijemo šta je to. 


Sva prava Zadržana Agencija 'Autentik'