Svi ponekada imamo i lepe i ružne emocije. Kada smo srećni često taj osećaj delimo sa najbližim osobama. A kada smo tužni, uplašeni, depresivni, besni, povlačimo se u sebe i taj osećaj ne delimo ni sa kim. Potreban nam je savet ili mišljenje nekoga ko je stručan da nam pomogne ali se ne usuđujemo ikoga da pitamo. Razlog znamo samo mi. Od danas na našem sajtu imate mogućnost da uz najveću diskreciju - uz šifru, postavite pitanje stručnjaku psihologu- psihoterapeutu i da pročitate odgovor. Koristeći šifru zadržavate potpuno pravo na diskreciju a stručan odgovor dobijete na našem sajtu u roku od 48h.Ukupno: 160
Juče: 95

Danas: 65


 PSIHOLOG RADMILA GRUJIČIĆ
psihopomoc2012@yahoo.com

Pratite nas na Facebook-u

Psiho centar Psihomedica
https://psiho-centar-psihomedica.business.site/


 

Idealna devojka i muskarac

 

Da li ste u nedoumici kako treba izgledate da biste bili idealan muškarac ili devojka? Pitate li se da li ste dovoljno privlačni da biste privukli suprotni pol ili nešto morate da menjate kod sebe?
Ako još uvek niste sigurni da li je to što vi posedujete dovoljno da spremno nastupite u osvajanje izabranika-ce srca svog, pogledajte psihološke profile ličnosti napravljene na osnovu rezultata ankete koju su radili učenici naše škole. Iz ličnih osobina izdvojili smo najučestalije zahteve mladića i devojaka.

10 NAJTRAŽENIJIH OSOBINA KOJE
TREBA DA POSEDUJU

MUŠKARCI

1. LEP
2. DUHOVIT
3. ISKREN
4. NEZAN
5. OSEĆAJAN
6. PAMETAN
7. ZGODAN
8. ROMANTIČAN
9. UME DA VOLI
10. LEPO MIRISE

 

DEVOJKE

1. LEPA
2. PAMETNA
3. ZGODNA
4. ISKRENA
5. KOMUNIKATIVNA
6. VREDNA
7. BEZ VIŠKA KILOGRAMA
8. VERNA
9. NE PIJE
10. NE DROGIRA SE

 

OSTALE POŽELJNE OSOBINE

Inteligentan, simpatičan, pažljiv, dobar, fin, razume i poštuje devojku, vredan, bogat, ima poverenja u devojku, prijatelj u društvu, ne drogira se, ne pije, šarmantan, poslovan, ponosan, zavodljiv, ne pravi se važan, nije na lošem glasu, nije u vojsci, visok, ima lepe zube, razvijen, cool, ne sluša narodnjake, zanimljiv, kulturan, veseo, skroman, dobar drug i dobre naravi, sportista,dobar djak, zajednička interesovanja, ume lepo da se ponaša, ume da sasluša, ima lepe noge, plemenit, slatkorečiv, volimo istu muziku, o svemu odlučujemo zajedno, uvek nasmejan.
 

Kulturna, tolerantna, duhovita, poverljiva, poštena, druželjubliva, mudra, tačna, ljubazna, obrazovana, spretna, dostojantsvena, puna razumevanja, marljiva, umerena, sigurna u sebe, nežna, umiljata, pedanta, moderna, bez mnogo šminke, izdrzljiva, uspšna, realna, osećajna, romantična, zabavna, dobro kuva, talentovana, prirodna, nije ljubomorna, ima lepe zube, bogata.

O ukusima ne treba raspravljati, ali nije na odmet znati šta se traži. Pa čak ako se niste nigde pronašli ne očajavajte bar ste originalni i svoji.

Za vas tekst priredila Radmila Grujičić

Sva prava Zadržana Agencija 'Autentik'